Menu

Create it REAL integrerer 3D Print i undervisningen med et komplet undervisningsforløb, “Modi”, tilpasset den danske Folkeskole

Create it REAL integrerer 3D Print i undervisningen med et komplet undervisningsforløb, “Modi”, tilpasset den danske Folkeskole

Nu lanceres Modi, en platform med komplet undervisningsmateriale, som på en sjov måde integrerer 3D Print med Matematik, Fysik, Håndværk & Design og Teknologiforståelse. En let introduktion for læreren gør det super nemt at komme i gang med. Opgaverne inddrager elementer af design og ingeniør videnskab, og gør teknologien nærværende for både drenge og piger. Platformen er rettet specielt mod 6. og 7. klasserne.

Flere og flere skoler køber i disse år 3D printere, og den Nordjyske virksomhed Create it REAL har fulgt denne proces:

Key Account Manager hos Create it REAL Anders Bod Lund siger:

”Jeg var første gang ude i folkeskoler med 3D printere fra Create it REAL i 2015 for at finde ud af, hvordan teknologien kunne bruges af eleverne. Det viste sig hurtigt at der var et kæmpe potentiale, men også mange udfordringerbåde på det pædagogiske niveau og det tekniske”

Modi kort fortalt:

 

Derfor har Create it REAL arbejdet hårdt for at finde en pædagogisk formel, der resulterer i en god struktur i undervisningen. Det har resulteret i mere end 50 timers komplette undervisningsforløb, der er tilpasset en bred vifte af fag.

”I Modi er der lagt vægt på at både naturfagslærere og lærerne fra de kreative fag, kan bruge forløbene. Samtidig har vi gjort 3D print processen så enkel, at læreren kan bruge den uden særlige IT kundskaber”.

Disse forløb er afprøvet i samarbejde med lokale skoler, og forløbene gøres tilgængelige for abonnenter på platformen.

Eleverne kan desuden gå direkte fra 3D design, til et printet objekt på både iPad, Chromebook, og PC. Derudover er platformen kompatibel med de mest populære 3D printere. På den måde flytter vi fokus væk fra selve det at lære at 3D printe, men sætter teknologien ind i en relevant kontekst for eleven – forhåbentlig kan vi allerede her så nogle små ingeniør- eller designerdrømme hos eleverne.

Modi købes som et abonnement til en skole eller et Makerspace, og forhandles i et samarbejde mellem Create it REAL og 3Deksperten.

Du kan finde flere informationer her: https://modi.createitreal.com/ 

What do you think? Share, and join the discussion!